skip to Main Content

Seaside 20 2021-Edition

Vi har gjort Seaside 20 litt smartere og gitt den en rekke nye funksjoner som er tilgjengelige fra 2021. Nå har vi oppdatert galleriet med alle de nye funksjonene.

Ny tredelt solseng

Solsengen foran vil nå kunne bli levert i tre deler slik at du har valget mellom en heldekkende solseng eller bord med sitteplasser på begge, eller kun den ene siden. Putene kan enkelt stuves bort under konsollen.

Dempede sokkelstoler

I den nye versjonen er fører- og 1. passasjerstolene satt på dempede sokler som gir enda mer komfortabel kjøreopplevelse. I tillegg har setene justeringsmekanisme opp/ned og frem/tilbake som gjør at du i større grad kan tilpasses etter din kjørestil.

En helt ny sittegruppe akter

Den nye versjonen vil bli levert med en treseter akterut, med et praktisk oppbevaringsrom under. Dette, kombinert med justerbare stoler, gir en helt ny sittegruppe akter med mulighet for å nyte deilige sommerdager. Samme bord og bordsøyle kan benyttes foran og bak, alt ettersom hva man ønsker.

Vi gleder oss til å vise dere nye Seaside 20, og dersom du har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!

Se alle bildene her:

https://seasideboat.no/modeller/seaside-20/

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top