skip to Main Content
SEASIDE 26 CRUISER

Seaside 26 Cruiser er en premium modell med mulighet for alle finesser for å feriere ombord. En cabin i front trukket av semsket skinn byr på mulighet for overnatting for to voksne, med separat toalett, god belysning og et stort oppbevaringsrom.

Båtens store uteareal byr på en stor sosial u-sofa akter med plass for hele familien pluss venner. Smidig pantryløsning gir muligheter for å kokkelere på to bluss og en vask. Midtstilt førerposisjon gir god oversikt, og enkel tilgang til alle instrumenter via båtens solide dashbord. Båtens brede dollbord gjør framkommeligheten enkel og trygg.

Strak aksling og midtstilt motor gir båten helt unike kjøreegenskaper. For oss var det viktig å skape et lettdrevet skrog med lav og myk planningsterskel. Dette gjør at båten kan kjøres behagelig i alle turtall. Båten er svært stabil – noe som gjør at du kan bevege deg fritt fra side til side uten å merke båtens krengning.

EKTE NORSK HÅNDVERK
Seasideboat bygger videre på over tusen år med norsk båtbygging – og 26 Cruiser er intet unntak. Med det kan vi sammen konstruere din drømmebåt.

Utforsk, beslutt og realiser! Vi hjelper deg i å nå drømmen!

SPESIFIKASJONER
Lengde: 26 fot
Bredde: 265 cm
Dybde: 80 cm
Vekt: 2200 kg
Fuel tank: 220 liter
Vanntank: 110 liter
Back To Top
×Close search
Search