skip to Main Content

OM SEASIDEBOAT

- Med mål om et 100 % problemfritt båtliv
Seasideboat Kontakt
VÅRT GRUNNFUNDAMENT

Seasideboat ble grunnlagt av Erik Andersen i 2004. Etter mange år i båtbyggerbransjen så Andersen mulighetene for å bygge båter med stort fokus på holdbare løsninger og servicevennlighet. Båter der vedlikehold og reparasjoner ikke skal være hodebry. Det dannet grunnlaget for den første modellen, Seaside 26 Cruiser. En klassisk og tradisjonsrik 26 foter med strak aksel og sentrert motor. Dette gir svært stabile kjøreegenskaper, og enkel tilgang til vitale deler som motor og ror. Les mer om Seaside 26 Cruiser her.

Seaside 26 Cruiser høstet god kritikk, og ga mange viktige erfaringer for videre utvikling av den nye modellen, Seaside 20 Walkaround. 20 Walkaround ble bygget med mål om å skape en sportslig, trygg og samtidig leken 20 foter som skulle passe far like godt som mor. Les mer som Seaside 20 Walkaround her.

TRYGGHET FOR DEG

Å kjøpe båt er en investering i fremtidig opplevelser, og vi ønsker å gjøre prosessen så trygg som mulig for deg. Derfor snakker du alltid med en direkte fra oss når du skal handle båt. Ingen mellomledd. Ingen misforståelser. Du snakker med de som kan produktet best, og sammen med deg sette sammen den kombinasjonen som passer deg.

Trygghet handler også at du som båteier skal føle deg i varetatt.  Derfor er ettermarkedet et av våre fokusområder. Ta gjerne kontakt dersom du er eier av en eldre Seaside.

BLI BEDRE KJENT MED SEASIDEBOAT

Modeller
OM VÅRE BÅTER

Dagens båter bygges av materialer som har betydelig lengre holdbarhet enn hva som er brukt tidligere. Det gir et skjelett som vil vare i flere tiår. Koblinger, elektronikk og gjennomføringer er båtens kritiske punkter.

En båt utsettes for store påkjenninger ved hardt bruk. Dette er noe vi alltid tenker på ved utvikling av nye modeller. For oss er det om å gjøre å gi deg et enkelt og problemfritt båtliv, dette gjelder også når uforutsette ting oppstår. Vi har tatt høyde for at alle kritiske punkter skal kunne byttes enkelt og rimelig uten større operasjoner.

SLIK BYGGES DE

Vi benytter flere typer glassfiber i produksjonen av våre modeller. En av typene er den tradisjonelle typen CSM (Chopped Strand Mat), for flest kjent som glassfiber. I tillegg til CSM benyttes vevde glassfibermatter med systematiske fibertråder horisontalt og vertikalt sammen med diagonalvevde fibermatter i ulike tykkelser. Disse glassfibermattene, kombinert med distansemateriale av divinycell gir våre båter en optimal kombinasjon i forhold til styrke og vekt.

DIVINYCELL SOM DISTANSEMATERIELL

Divinycell er et kostbart materiale, derav sin kvalitet. Vi bruker ikke playwood (også kjent som finér) som distansemateriale, fordi dette kan over tid føre til delaminering og svekkelse av vitale punkter i skrog og dekk. Divinycell er et ikke-organisk materiale som vil si at det ikke råtner og har betydelig lengre holdbarhet.

MED FOKUS PÅ HOLDBARE LØSNINGER

Båtproduksjon er en prosess som består av flere ledd. Våre båter blir satt sammen av spesialister innenfor hvert sitt fagområde. Før en båt er komplett må skrog, innerliner og dekk limes og festes. Dette er en prosess hvor riktig bruk av lim og festeanordning er avgjørende for å få en båt som holder i mange tiår, og ikke svekkes ved vibrasjoner og ytre påkjenninger. Derfor er vi svært nøye i valg og bruk av underleverandører. Dette er viktig for oss – det er dette som gir våre båten den kvaliteten vi står for i alle ledd.

Seaside 20 Walkaround Produksjon
SERVICEGARANTI

Med vår servicegaranti skal du, som forbruker, aldri være i tvil om hvor du kan henvende deg for å få båten raskt tatt hånd om ved uforutsette hendelser. Våre valg av materialer er basert på erfaringer som strekker seg flere tiår tilbake i tid. Båter er til tider under enorm påkjenning, og det kan derfor oppstå uforutsette hendelser med årene. Vårt servicenettverk, som består av autoriserte verksteder, står klare for å bistå deg dersom du skulle være så uheldig. Kan ikke verksteder bistå, sender vi våre egne servicemekanikere rett til deg.

HVORFOR?
Med mål om et problemfritt båtliv jobber vi for et ettermarked med 100% fornøyde kunder. Vi har ikke som mål å bli markedsleder, men som mål at alle våre kunder skal føle seg ivaretatt og en del av Seasideboat familien.

Ønsker du mer informasjon om hvordan dette fungerer? Ta gjerne kontakt med oss.

Join us, go Seaside.

FØLG OSS OGSÅ PÅ INSTAGRAM

Back To Top
×Close search
Search