skip to Main Content

OPPLEV SKJÆRGÅRDEN PÅ BEST MULIG MÅTE

Seaside 26 er en svært stabil 26-foter med strak aksel og senterstilt motor. Dette gir overlegne kjøreegenskaper, rimelig vedlikehold og høy driftssikkerhet. Seaside 26 er en sosial solskinnsbåt med mange sitteplasser, store dollbord og en svært praktisk pantryløsning.

Seaside 26 er en båt som må oppleves. Dette er båten for deg som verdsetter det lille ekstra, og er opptatt av velfungerende og robuste løsninger. Løsningene bygger på erfaringer basert på 16 år i norsk båtbransje, og er konstruert for å vare over tid.

STRAK AKSEL OG SENTERSTILT MOTOR

Seaside 26 er konstruert med et helplanende skrog til tross for strak aksel og senterstilt motor. Disse to elementene gir utrolige sjøegenskaper, og tar vannet på en unik måte. Du opplever minimalt med slag, og båten har ingen planningsterskel. Slike sjøegenskaper må prøves.

For den vedlikehold bevisste gir strak aksel lave vedlikeholdsutgifter, og en lavere risiko ved slagskader sammenlignet med drev. Motoren er plassert under sittegruppen midtskips med hydrauliske dempere som elektronisk løftes opp. Dette gir tilgang fra alle kanter, som gjør service til en drøm. Kassen er godt isolert som gir lav støyfrekvens, og utstyrt med automatisk slukking dersom en skulle være så uheldig.

SOSIAL SOLSKINNSBÅT

Seaside 26 er en svært sosial daycruiser med en stor sittegruppe akter. Her kan 8 personer fint sitte å nyte sene sommerkvelder i den norske skjærgården. Sittegruppen kan enkelt gjøres om til en stor solseng ved hjelp av en ileggsplate. Solsengen dekker hele båtens bredde og byr på høy nytelse en solfylt dag.

Lunsjen tilberedes enkelt ved hjelp av vårt uttrekkbare pantry som ligger skjult i midtkonsollen. Her byr det til to bluss og vask, med benkeplass. Pantry er utstyrt med automatiske slukke- og sikkerhetsmekanismer som gjør det enkelt og sikkert å bruke.

PRAKTISK OPPBEVARING

Ingenting er mer irriterende enn overflødige puter og benkeplater. Derfor har vi gitt alt en dedikert plass. Tre luker i skrogsiden sørger for at du kan stue bort alt av bordplater, solsengpute, bordsøyle og vi har til og med innfelt egne søppelbøtter. Akter finner du dedikerte fenderholdere samt stuerom for tauverk og annet. I Seaside 26 Cruiser en ingenting overflødig, og du har alltid et sted å plassere det du måtte ha med deg.

STOR KABIN MED SEPARAT TOALETT

Seaside 26 er bygget for norske solskinnsdager. Det betyr også at man skal kunne overnatte komfortabelt for korte og lengre turer. I Seaside 26 finner du et separat toalett med detaljer av teak. Toalettet er romslig med elektrisk nedtrekk.

Cabinen er trukket i lyst semsket skinn med vinduer i skrogsiden og dekket. Dette gir et naturlig fint lys om dagen. Når mørket senker seg finner du enkelt spotter med forskjellig lysstyrke som gir et behagelig lys. Under sengen finner du et stort oppbevaringsrom hvor du også har enkel tilgang til eventuell baugpropell. I cabinen er det komfortabelt plass til 2 voksne og barn.

UTSTYRSLISTE

- Ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg i å skreddersy din båt.

Motoralternativer

MERCRUISER 170 DIESEL...
MERCRUISER 230 DIESEL...
MERCRUISER 260 DIESEL...

Standardutstyr

Fastmontert batterikasse m/ hovedstrømsbryter...
Brannslukningsapparat...
Bryterpanel m/ automatsikringer og strømuttak 12v...
Drivstofftank med måler...
Stuverom for tauverk og div, forut og akter...
Baugkrok i rustfritt stål...
Lensepumpe...
Selvdrenering...
Syrefaste rekker...
Fastmontert syrefast badestige...

Ekstrautstyr

Stereo, Integrert panel og Bluetooth og DAB+ Radio...
Toalett med septikktank og elektrisk tømming...
Pantry med to bluss og gass...
Teakdørk...
Vannsystem med varmtvann...
Dusj på badeplattform...
Kartplotter Garmin 4012 med kart...
Ankervinsj Ilas Marine med syrefast kjetting...
Fjernkontroll med mottaker til ankervinsj...
Dieselvarmer med defroster...
Landstrøm med lader og 220V kontakt...
Baugpropell...
Trimplan...
Teakdørk i cockpit og badeplattform...
Kalasje med syrefaste bøyler...

GALLERI

- Bli inspirert. Vi håper å høre fra deg!
Back To Top