skip to Main Content
- Kommer i 2020

SEASIDE 23

DRØM DEG BORT MED SEASIDE 23

Vi er stolte av å kunne presentere de første ideene om den helt nye Seaside 23. Dette blir en voluminøs båt, spekket med nye, praktiske løsninger med formål om å gi deg et enkelt båtliv. Seaside 23 blir en daycruiser med cabin i front, og et stort sosialt område akter. Båtens eksteriør minner om et klassisk tidløst design, med preg av moderne detaljer.

Et av flere fokusområdet er båtfører’s cockpit. I Seaside 23 er det du som fører som er sjefen . En båt der du drømmer deg bort, med alle instrumenter, kartplotter og ikke minst throttlene perfekt ergonomisk plassert.

Med Seaside 23 har vi jobbet for å perfeksjonere kombinasjonen av familiebåt og sportsbåt. Seaside 23 byr på en ny dimensjon for deg som elsker å utforske skjærgården. For deg som verdsette gode kjøreegenskaper og kjørekomfort, og prissetter gode løsninger for å kunne være lange dager på fjorden.

Seaside 23 er en trygg og stabil båt med sosiale sittegrupper, cabin, toalett, vann m.m. På den andre siden byr modellen på fartspotensiale av 50+, vannskistang, åpen badeplattform, skrog med step-teknologi og ikke minst et kjøreområde av de sjeldne i sin klasse.

Vi gleder oss til å presentere nyheten for dere i 2020.

Nysgjerrig? Ta gjerne kontakt med oss, kanskje vi kan fortelle deg noe mer?

Back To Top