skip to Main Content

FOR OSS ER DET EN PERFEKSJON

Med Seaside 23 har vi jobbet for å perfeksjonere kombinasjonen av familiebåt og sportsbåt. Seaside 23 byr på en ny dimensjon for deg som elsker å utforske skjærgården med familie og venner. For deg som verdsette gode kjøreegenskaper og kjørekomfort, og prissetter gode løsninger for å kunne være lange dager på fjorden.

Seaside 23 er en trygg og stabil båt med sosiale sittegrupper, cabin, toalett, vann m.m. I tillegg byr modellen på fartspotensiale opp til 50+ knop, vannskistang, åpen badeplattform, skrog med step-teknologi og ikke minst et kjøreområde av de sjeldne i sin klasse.

BEGRENSET TILGJENGELIGHET FOR 2022

Vårt mål er ikke å masseprodusere våre modeller. Vår lidenskap er å bygge båt, og vi elsker entusiastiske Seaside-eiere som gir oss innspill på hvordan vi kan bli bedre. Slike kundeforhold ønsker vi å opprettholde.

På grunn av stor interesse har vi åpnet for å melde seg på interesseliste for å få spesifikk informasjon om Seaside 23 – alt fra prislister og funksjonalitet, til lansering og prøvekjøring. Påmeldingen er helt uforpliktende.

Alle som er påmeldt interesselisten ved lanseringstidspunkt vil motta et introduksjonstilbud på Seaside 23 First-utgave, som er svært godt utstyrt til en rabattert pris.

UTVIKLET OG PRODUSERT I NORGE

Vi bygger og utvikler alle våre modeller i Drøbak, like utenfor Oslo. Det er vi veldig stolte av. Våre båter bygges i glassfiber, og baserer seg på erfaring som strekker seg over flere tiår. Konstruktør og daglig leder, Erik R. Andersen, begynte med båt allerede som 16 åring, og har siden vært med på utviklingen av norsk båtbyggertradisjon.

Vi ønsker å gjøre produksjon vår helt transparent, og vi inviterer alle våre kunder for å se sin båt i produksjon. Dette gir deg som båtbruker en bedre forståelse for ditt produkt, og det gir oss en god mulighet for å vise hvordan båten er bygd opp.

Vi ønsker å la dere ta del i utviklingen, og deler dermed hele prosessen åpent med våre følgere. Se @Seasideboat på Instagram for mer informasjon.

Vil du ha mer info?

- Få informasjon om lansering, prøvekjøring, prislister m.m.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

- En stor 23-foter
Lengde (cm)...720
Bredde (cm)...250
Dybde (cm)...80
Antall passasjerer...8
Antall soverplasser...2
CE-kategori...C
Drivstofftank (Liter)...220
Vanntank...30
Materiale...Glassfiber
Motorstørrelse (HK)...225 - 450
Motormerke...Mercury
Konstruktør: ...Erik R. Andersen

* Tallene er foreløpige. Vi tar forbehold om at endringer kan forekomme.

BILDEGALLERI AV SEASIDE 23

- Bla deg gjennom galleriet av Seaside 23

SE BILDER FRA PRODUKSJONEN

- Meld deg på vår interesseliste for å oppdatert informasjon
Back To Top