skip to Main Content

SPORTSLIGE KVALITETER I EN FAMILIEBÅT

Med mål om den perfekte kombinasjonen av trygghet, fart og kjørekomfort har vi med Seaside 20 hatt stort fokus på området bak konsollen. Med fire gode sitteplasser i kjøreretningen sitter hele familien trygt og godt i all salgs vær.

En trygg båt, er en stabil båt. Med Seaside 20 har vi perfeksjonert bredde med skrogform, noe som har resultert i svært lav krengningsgrad ved bevegelse ombord. Dette gir også båten stabile kjøreegenskaper, selv i et fartsområde av 48 knop.

Seaside 20 er en 20-foter med mange finesser. Blad deg nedover, og les mer om alle de smarte funksjonene.

FIRE SETER I KJØRERETNING

Seaside 20 er en romslig båt med konsollen plassert midt i båten. Vi har sørget for god gjennomgang på begge sider av konsoll, samt gjennom alle sitterader. Dette gjør Seaside 20 til en svært enkel båt å håndtere enten du er alene, eller med full båt.

Du sitter midtskips når du fører Seaside 20. Dette gir deg god oversikt, og et godt fordelt tyngdepunkt som er med på å gi båten dens gode kjøreegenskaper. Bak fører og navigator følger to seter til i kjøreretningen. Dette gir totalt 4 gode sitteposisjoner i kjøreretningen som blir spesielt verdsatt i lange etapper og rufsete norskt vær.

DASHBORD AV DE SJELDNE I SIN KLASSE

Vi har lenge jobbet med å skape et oversiktlig, funksjonelt og stilrent dashbord. Ratt, throttler og navigasjonsinstrumenter er plassert på en egen del utstyrt med elektrisk tilt som standard. På denne måten har du en unik mulighet til å justere ratt og throttler i en optimal posisjon enten du skal stå eller sitte.

Vi har også plassert to dype hanskerom med antisklimønster for oppbevaring av småting som du ønsker å ha lett tilgjengelig. God fotstøtte inn under konsoll, lett tilgjengelig brannslukningsapparat, og flere muligheter for å holde seg fast. Dashbordet er stilrent og bærer preg av detaljer i aluminium.

Under dashbordet har vi gjort plass til et stort oppbevaringsrom med mulighet for å stuve bort alt av bager, vannski og annet du måtte ha med på tur.

POWERED BY MERCURY

Seaside 20 leveres standard med Mercury EFI motorer, og anbefalt styrke på 100 hk, 115 hk og 150 hk. Dette er motorer med elektronisk drivstoffinnsprøyting som gir pålitelig start, bedre drivstoffeffektivitet, umiddelbar gassrespons og beskyttelse mot problemer grunnet drivstoff av dårlig kvalitet.

Mercury er en av verdens største motorprodusenter. Dette gir deg som kunde et trygt båtliv med et serviceteam like rundt hjørnet – uansett hvor. Dersom ikke kommer vi og bistår deg selv. Ha et trygt og enkelt båtliv.

UTSTYRSLISTE

- Ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg i å skreddersy din båt.

Motoralternativer

MERCURY 100 EFI...
MERCURY 115 EFI | 40 KNOP...
MERCURY 150 EFI | 47 KNOP...

Standardutstyr

Dashbord med elektrisk tilt...
2 stoler + sofa bak cockpit...
Hydraulisk styring...
Fastmontert batterikasse m/ hovedstrømsbryter...
Brannslukningsapparat...
Bryterpanel m/ automatsikringer og strømuttak 12v...
Drivstofftank (140l) med måler...
Stuverom for tauverk og div, forut og akter...
Baugkrok i rustfritt stål...
Lensepumpe...
Selvdrenering...
Konsolltrekk...
Setetrekk...
Syrefaste rekker...
Fastmontert syrefast badestige...
Låsbart oppbevaringsrom under konsoll...

Ekstrautstyr

Tofarget skrogside...
Farget sklimønster...
Bimini top...
Teakdørk...
Multimediapakke // Garmin Touch plotter Bluethooth Dab+ Stereo og høytallere (Skjult)...
Solseng med frontpute ...
Floorlights...
Bord med sokkel...
Priming og bunnstoff...

Tekniske spesifikasjoner

Lengde (cm)...600
Bredde (cm)...245
Dybde (cm)...80
Antall passasjerer...6
CE-kategori...C
Drivstofftank (Liter)...140
Materiale...Glassfiber
Motorstørrelse (HK)...100 - 150
Motormerke...Mercury
Konstruktør: ...Erik R. Andersen
GALLERI
- Bli inspirert. Vi håper å høre fra deg!

 

Back To Top